fredag 15 augusti 2014

Välkommen till ett nytt lärår!

Efter en lång och härlig sommar är det nu dags att börja ett nytt spännande och lärorikt år på Bureskolan. Vi ser verkligen fram emot att möta alla barn på måndag.
Det är några personalförändringar inför läsåret:
I åk 1 arbetar Susanne Klaren. I åk 3 arbetar Zarah Sköld tillsammans med Linda. Erik som tidigare arbetade i åk 3 kommer nu att arbeta i åk 4-6. Även Robin Hamic kommer att arbeta i åk 4-6.
Ny lärare i Idrott och hälsa är Andreas Eliasson. På Fritids kommer David Poroprat att arbeta.
Vi önskar våra nya medarbetare välkomna och hoppas att de ska trivas hos oss.

Ett bra samarbete mellan hem och skola är en viktig faktor för att barnen ska utvecklas så mycket som möjligt. Inom kort kommer du att erbjudas att komma på utvecklingssamtal tillsammans med ditt barn. Om du har frågor eller andra funderingar är du självklart alltid välkommen att höra av dig till oss på skolan.

Skolstart betyder att många barn finns vid och på vägen till och från skolan. Var försiktiga i trafiken! Jag vill också uppmana er föräldrar som hämtar/lämnar barn vid Bureskolan att inte parkera eller stanna precis utanför skolskjutsområdet. Chafförerna hälsar att det är en stor risk för olyckor om de inte kan svänga runt utan måste backa för att komma fram.
Hälsningar
Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar